Epineer | Hem  Svensk flagga | Hemsida på svenska för Epineer webbyrå i Malmö Engelsk flagga | Hemsida på engelska för Epineer webbyrå i Malmö
Exempel på administrationssystem, CMS, hemsidor av Epineer Webbyrå
Hur vi jobbar
På den tekniska sidan arbetar vi oftast med Linux som platform och open-source verktyg som PHP, Ruby on Rails och MySQL. När vi utför utveckling åt våra kunder använder vi gärna
agile-metoder med snabba iterationscykler där feedback från beställare och slutanvändare står i centrum. God interaktionsdesign och användarvänlighet skapas i kombinationen av användares feedback och vår kunskap och erfarenhet.
Vårt CMS
Vårt innehållshanteringssystem för webbplatser, ett så kallat CMS, har varit kärnan i vår verksamhet sedan starten 2001. Det används för att driva den här Epineersidan, kocken Antonio Carluccios sida, Java Verified och ett femtiotal andra webbplatser.
Systemet är modulbaserat vilket gör det möjligt för oss att anpassa det till just dina behov. Vi har en stor uppsättning av basmoduler som täcker det mesta man kan tänkas vilja göra på en hemsida men vi utvecklar även klientspecifika moduler.

Epineer webbyrå i Malmö

Vi bygger webbaserade administrationssystem och tillhandahåller hela webbsideslösningar i samarbete med designers.
Övrigt
Förutom våra egna system har vi lång erfarenhet av att jobba med andra populära CMS som till exempel WordPress, Drupal och Joomla.
Vi kan hjälpa er med hosting och alla de tekniska aspekterna, så att ni kan koncentrera er på innehållet och era kunder. Vårt huvudsakliga fokus är webbutveckling, men vi kan även hjälpa till med utveckling av mobila applikationer och datorprogram.